Velkommen til Holmegårdsskolen i Hvidovre

På Holmegårdsskolen arbejder vi for trivsel og høj faglighed gennem dialog og tillid.

Christina Dyrmose den 29-08-2014
    Torsdag d. 25/9 kl. 18-21 holder vi gamle elevers aften her på Holmegårdsskolen.

Nærmere info senere, men reservér datoen allerede nu!

Vi håber, at se rigtig mange af vores gamle elever:)
    Ole Møller Laursen den 28-08-2014
    Trafik-situationen

Jeg har i denne uge modtaget flere beskeder fra forældre, der er meget frustrerede og bekymrede over trafikforholdene omkring skolen.
    Så sent som i morges havde vi en nær-ved påkørsel på Plovheldvej, hvor det var mere held end forstand, at der ikke skete en ulykke.
    Jeg skal på det kraftigste opfordre jer alle til at overholde de gældende færdselsregler ift. standsnings- og parkeringsforbud, ensretning og vigepligt m.m., til glæde for alle og særligt for jeres børn.
    Jeg har kontaktet teknisk forvaltning ift. yderligere indsatser og ligeledes opfordret politiet til, at kigge forbi skolen lidt oftere.

Ole
    Heine Lehman Overbye den 11-08-2014
    Bogbind på bøgerne

Et nyt skoleår er blæst i gang, og alle elever har nu været forbi skolebiblioteket for at hente deres lærebøger for det kommende år.
    Ved aflevering af de udlånte materialer i slutningen af et skoleår oplever vi desværre ofte, at flere elever har mistet deres bøger eller, at disse ikke kommer tilbage i samme stand som ved udlån. Ansvaret for de udlånte materialer er elevens og det er rigtig ærgerligt at få en regning på mistede eller ødelagte bøger ved aflevering.
    Dette kan heldigvis afhjælpes ved, at eleverne sørger for at få bundet deres bøger ind og ved tydeligt at sætte et navnemærkat på bogen.
    Velkommen tilbage

Skolebibliotekarerne