Velkommen til Holmegårdsskolen i Hvidovre

På Holmegårdsskolen arbejder vi for trivsel og høj faglighed gennem dialog og tillid.

Heine Lehman Overbye den 24-05-2017
    9. klasserne fejrede i dag deres sidste skoledag på Holmegårdsskolen. Nu står den kun på afsluttende prøver. Men i dag var en festdag. Se her hvordan den spændte af.
    Sidste skoledag
    Heine Lehman Overbye den 23-05-2017

Handle/-indsatsplaner vedr. forældretilfredshedsundersøgelse 2016 kan ses her.

Camilla Wandt den 18-04-2017
    Kære elever, forældre og lærere
    Designholdet i valgfag skal i gang med at lave en Lounge af paller. Vi kunne derfor godt tænke os lidt hjælp fra jer, så det meste af loungen kan blive lavet af genbrugsmaterialer. Vi har 25 paller, men kunne godt bruge lidt flere.
    Her en liste over de ting, som I kan hjælpe os med:
    - Paller
    - Traller
    - Skumgummi
    - Madrasser
    - Puder
    - Stof
    - Beslag
    - Bildæk
    - Planter og urter
    Planen er, at vi bygger loungen til udskolingen, og at den skal være 100 % elevstyret, hvilket betyder at de selv designer den, vander blomster, rydder op osv.
    Håber I vil være med til at støtte dette skønne projekt :-)
    I kan kontakte CW over intra.
    På forhånd tak
    Designholdet og Camilla