Velkommen til Holmegårdsskolen i Hvidovre

På Holmegårdsskolen arbejder vi for trivsel og høj faglighed gennem dialog og tillid.

 • ikon
  Mette Ryberg Nielsen den 18-09-2014
  Frugtordningen

  Fra i morgen fredag d. 19.09.14 tager Legepatruljen frugten med ud i skolegården, således at eleverne kan hente det ved bedet og evt. lege lidt med. 

  På vegne af Legepatruljen - Mette Ryberg (MR)
 • ikon
  Heine Lehman Overbye den 16-09-2014
  Fjenden kommer! - Rollespil for de 5-12 årige
  Søndag d. 28. september er der mulighed for at opleve, hvordan soldaterne på Vestvolden var med til at beskytte landet under 1. Verdenskrig. Der er aktiviteter for både børn og voksne med rollespil og cykeltur langs Volden. Rollespillet er for børnefamilier med børn fra 5-12 år. Tiden er 1914, og 1. Verdenskrig er lige brudt ud. På Vestvolden venter soldaterne i spænding på, om krigen kommer. En gruppe forrædere vil overgive Danmark til fjenden, og det er jeres opgave, at forhindre, at det sker. Undervejs vil I møde soldaterne og komme igennem en række spændende, sjove og udfordrende prøver, før I måske kan afsløre forrædernes komplot.
  For mere information tryk her.http://forstadsmuseet.dk/kom-taet-paa-1-verdenskrig-til-befaestningsdagen/
 • ikon
  Christina Dyrmose den 29-08-2014
  Torsdag d. 25/9 kl. 18-21 holder vi gamle elevers aften her på Holmegårdsskolen.

  Nærmere info senere, men reservér datoen allerede nu!

  Vi håber, at se rigtig mange af vores gamle elever:)
 • ikon
  Heine Lehman Overbye den 11-08-2014
  Bogbind på bøgerne

  Et nyt skoleår er blæst i gang, og alle elever har nu været forbi skolebiblioteket for at hente deres lærebøger for det kommende år.
  Ved aflevering af de udlånte materialer i slutningen af et skoleår oplever vi desværre ofte, at flere elever har mistet deres bøger eller, at disse ikke kommer tilbage i samme stand som ved udlån. Ansvaret for de udlånte materialer er elevens og det er rigtig ærgerligt at få en regning på mistede eller ødelagte bøger ved aflevering.
  Dette kan heldigvis afhjælpes ved, at eleverne sørger for at få bundet deres bøger ind og ved tydeligt at sætte et navnemærkat på bogen.
  Velkommen tilbage

  Med venlig hilsen
  Skolebibliotekarerne

Links