Velkommen til Holmegårdsskolen i Hvidovre

På Holmegårdsskolen arbejder vi for trivsel og høj faglighed gennem dialog og tillid.

Mille Geschwendtner den 09-05-2018
    Kære forældre og elever.

I går dystede 5. årgang og 7. årgang i forskellige idrætsdiscipliner ved lokalstævne i Skole OL.
    De kæmpede super flot og var alle rigtig ihærdige. Rigtig godt gået allesammen

Et stort TILLYKKE til 5.b, som vandt og dermed skal repræsentere Holmegårdsskolen i Århus d. 12. juni. Vi hepper på jer!

Mange hilsner
    Mille Geschwendtner

• Charlotte Stovgaard Hjorth den 08-05-2018
    VIGTIG INFO - Valg til skolebestyrelse 2018
    I skal snart stemme!

Her kan I se de opstillede kandidater og læse hvad de skriver om sig selv og hvorfor de ønsker at være medlem af skolebestyrelsen på Holmegårdsskolen.

Afstemningsperioden vi være fra den 22/5 til den 25/5 og foregår elektronisk.
    Morten Toft den 04-05-2018
    Nyhedsbrev Maj 2018
    Morten Toft den 23-04-2018
    Udtræksfag

9.a: Samfundsfag mdt., Geografi skr.
    9.b: Historie mdt., Idræt

Vedhæftet finder i en kalender til 9.a og en kalender til 9.b til ophæng på køleskabet :-)
  • Charlotte Stovgaard Hjorth den 17-04-2018
    Valg til skolebestyrelsen

Vedhæftede materiale blev præsentereret på valgmødet.

Kandidater bedes maile til [email protected] – med oplysning om kandidatnavn, email og barnets navn/klasse, eller komme forbi i kontorets åbningstid.

Morten Toft den 13-10-2017
    Nyhedsbrev Oktober 2017