Velkommen til Holmegårdsskolen i Hvidovre

På Holmegårdsskolen arbejder vi for trivsel og høj faglighed gennem dialog og tillid.

Christine Kraft-Hansen den 27-03-2015
    D. 1. april kan Holmegårdsskolen fejre sin 75 års fødselsdag. Vi tog forskud på dagen, som blev fejret med sang og flødeboller i aulaen.
    Heine Lehman Overbye den 25-03-2015
    Landsfinale i skoleskak 2015
    20 elever drog igen til landsfinalen i skoleskak i Lalandia -Billund. Igen i år delte vi bus med 20 elever fra Langhøjskolen. Eleverne klarede sig rigtig flot og havde en super dag. Via linket kan I få indtryk fra dagen.
    Ole Møller Laursen den 24-03-2015
    Kære alle

I dag har Holmegårdsskolen fået et nyt værdigrundlag. Vi er glade og stolte over at kunne vise resultatet af et tæt samarbejde mellem skolens ledelse, medarbejdere og skolebestyrelsen. Værdigrundlaget er en manifestation af de idealer, som ledelsen, medarbejderne og bestyrelsen har for Holmegårdsskolen - det er vores vision og ambition. Vi tror på, at vi skaber de bedste rammer for medarbejdere og børn, når vi som skole har en fælles retning og et sæt af kerneværdier, som vi alle tror på og værner om.

Fra og med i dag kan børn og medarbejdere se værdi- og arbejdsgrundlaget rundt omkring på skolen, hvor det er hængt op til daglig inspiration og som en påmindelse om vores fælles retning.

Værdigrundlaget samt en mere udfoldet udgave af arbejdsgrundlaget kan ses her: LINK TIL SIDEN.

De bedste hilsner

Ole Møller Laursen
    Ole Møller Laursen den 20-03-2015
    Kære alle forældre
    Rapporterne over forældretilfredshedsundersøgelserne ift. skolen og SFO'en er nu offentlige og vedhæftet dette opslag.
    Mange tak til alle jer, der har deltaget i undersøgelsen, svarprocenten var 64% for skolen og 67% for SFO'en, hvilke er over gennemsnittet i kommunen.
    Rapporten om SFO'en skal behandles af forældrerådet og rapporten om skolen skal behandles af skolebestyrelsen. For begges vedkommende skal der udarbejdes handleplaner, der offentliggøres i slutningen af juni.
    Ole Laursen